

Menú migdia
El menú migdia és un petit menú de degustació on es mengen tots els plats, consta de quatre degustacions, postre i beguda i està pensat per gaudir de la nostra cuina d’una manera ràpida i sense haver d’escollir. Només seure i gaudir!
Amanida de formatge de cabra, melmelada de gerds i «kikos»
Degustació del dia *
Estofat de cigrons i bacallà
Pernilet de pollastre rostit al forn amb vi ranci
Mató amb nous ensucrades i mel
Pa, aigua, copa de vi o canya
16,50 €
*Dilluns: Tàrtar de salmó fumat i fresc amb crema de porros
*Dimarts: Carpaccio de pop i patata amb oli de pebre vermell fumat
*Dimecres: Carpaccio de vedella, oli d’alfàbrega, nous, pinyons i parmesà
*Dijous: Arròs de calamar amb allioli d’anguila fumada
*Divendres: Brandada de bacallà amb mel i curri
*Dissabte: Mini pa de pagès farcit de provolone amb tomàquet sofregit, alfàbrega i orenga
Acompanya el menú amb cervesa artesanal
2,50 €
Si pateixes qualsevol intolerància pregunta al personal



